top of page

Frisse Wind  |  Recruitment

Frisse Wind Recruitment en Marketing
Frisse Wind Recruitment en Marketing | Recruitment

€ 80,- per uur

Excl. btw​

  • Gespecialiseerd in de zorg, overheid en onderwijs.

  • Wij zoeken de samenwerking met andere afdelingen binnen het bedrijf.

  • Schakel ons in voor kleine en grote projecten.

 

Beschrijving

Recruitment | Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Een recruitmentafdeling is altijd in ontwikkeling. Wij helpen jullie om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. 

Recruitment | Implementatie ATS

Implementatie ATS

Wij kunnen ondersteunen bij het implementeren van een nieuw recruitment systeem. 

Recruitment | Projectmanagement

Projectmanagement

Wij begeleiden ook grotere veranderingen waarbij meerdere afdelingen betrokken zijn. 

Beschrijving

 

Portfolio

Florence

Florence, een grote aanbieder van ouderenzorg in de regio Haaglanden heeft zoals zoveel zorgorganisaties te maken met personeelstekorten. Met tal van verschillende openstaande vacatures en een plotselinge uitval van een aantal mensen binnen de afdeling recruitment hebben ze ons om hulp gevraagd. Naast het opstellen van vacatureteksten, ontwikkelen van campagnes en het spreken van tientallen kandidaten, hebben we gekeken hoe we het proces rondom het aannemen van nieuwe leerlingen kunnen verbeteren zodat het deze sneller verloopt en Florence meer leerlingen aan kan nemen. Daarnaast hebben we een projectplan opgeleverd voor de implementatie van een digitaal en interactief onboardingprogramma.

Florance

Jeugdformaat

Voor Stichting Jeugdformaat zijn we aan de slag gegaan met het opstellen van een visie op recruitment in combinatie met een recruitmentplan voor de komende twee jaar. Een concreet plan voor de inzet van arbeidsmarktcommunicatie, referralbeleid, scherpe werving- en selectieprocessen, verbeteringen aan het ATS en een advies over de inrichting van een afdeling recruitment waren onder andere onderdelen van dit plan. 

Jeugdformaat

Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft veel te maken met snelle groei en krimp van de organisatie. In de loop der jaren hebben ze hun personeel steeds geworven met behulp van uitzendbureaus en werving & selectiebureaus. Vanuit het bestuur en de directie kwam de wens om zelf meer grip te krijgen op hun eigen recruitmentactiviteiten en minder afhankelijk te zijn van externe bureaus. 

In de rol van projectleider hebben we een op maat gemaakt plan van aanpak opgesteld en geïmplementeerd om deze regie te krijgen.  Het plan van aanpak omvatte allerlei verschillende onderdelen, zoals het neerzetten van een scherper intern werving & selectieproces waarin we vacaturehouders gaan ontzorgen, de aanschaf en implementatie van een ATS (recruitmentsysteem) en het opzetten van de gehele arbeidsmarktcommunicatie.

COA Centraal Orgaan Asielzoekers

Enver

Enver is een jeugdzorgorganisatie gevestigd in Rotterdam. Ze hadden ons gevraagd om de afdeling recruitment en hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

 

Met behulp van een praktisch plan van aanpak hebben we vooral ingezet op verschillende campagnes op functie- en doelgroepniveau. We hebben veel content (video's) gecreëerd en verschillende social media kanalen neergezet (o.a. Instagram). Het coachen en begeleiden van de vaste recruiter was ook een groot onderdeel van de opdracht. 

Enver Jeugd en Opvoedhulp

Middin

Middin is een organisatie gespecialiseerd in gehandicapten- en ouderenzorg. Vooral het vinden van zorgpersoneel was voor hen lastig en we hebben ze geholpen met het opzetten en uitvoeren van een arbeidsmarktcampagne om deze doelgroep aan te spreken.

 

Daarnaast hebben we verschillende video's gemaakt om de verschillende vormen van zorg die Middin biedt en de veelzijdigheid van doepgroepen waar Middin mee werkt uit te lichten. Deze video's zijn vooral gebruikt voor  arbeidsmarktcampagnes. We hebben het recruitmentteam getraind in het schrijven van sterke vacatureteksten, voeren van (kandidaat) intakes en gebruik van social media. 

Middin
Portfolio
GGD Hecht Hollands Midden
Stichting Jeugdformaat Jeugd en opvoedhulp
Administratiekantoor Knape Belasting Consulenten BV
RegioNet
Rode Kruis Amsterdam
Zonnehuisgroep Vlaardingen
Willem de Zwijgerschool, Den Haag, Scheveningen
Antes
bottom of page